Twitter-tabbe: Little Big Planet Karting och Sleeping Dogs från Square Enix!

Den kanadensiska återförsäljaren Future Shop var lite väl snabba med sitt twittrande, och skrev om flertalet titlar som ännu inte var ämnade att utannonseras. De besökte Playstation Destination där Sony berättade om ett nytt kart-spel Little Big Planet Karting, där det kommer att vara möjligt att använda Playstation Move-baserad ratt och den som har utrustningen kommer att få se det flyta i 3D. Rykten säger även att det är ModNation Racers-utvecklarna United Front som står bakom titeln och att den kommer att bli Playstation 3-exklusiv utan någon Playstation Vita-version.

Future Shop twittrade även om de självklara titlarna NHL 13, Fifa 13 och Tiger 13 från Electronic Arts. NHL 13 kommer dessutom att visas upp om några veckor enligt återförsäljaren, och de menar att spelet är oerhört snyggt.

Betydligt mer intressant är Sleeping Dogs från Square Enix. Varumärket registrerades för ett tag sedan av företaget, och Future Shop bjöd oss även på en bild som ni ser överst i inlägget, men kanske framförallt ett lanseringsdatum ”augusti 2012”. Det är inte helt omöjligt att det är denna outannonserade titel som Tetsuya Nomura (Kingdom Heats) berättade om för Weekly Famitsu.

Twitter-posterna har efter detta upptäckts tagits bort, men räkna med att få höra mer om dessa titlar inom en inte allt för avlägsen framtid.

Annonser

Ett svar till “Twitter-tabbe: Little Big Planet Karting och Sleeping Dogs från Square Enix!

  1. Ping: NHL 13, Little Big Planet Karting och Sleeping Dogs avslöjas genom tabbe « Parbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s