Vår- och sommartorkan närmar sig slutet

Sommaren och våren har varit fullspäckad – både av ledighet och rent, skärt spelande – och våra uppdateringar har som ni säkert märkt varit obefintliga under denna period. De skriverier jag ändå har hunnit med har publicerats på Pricerunners Spelblogg.

Nu är vi emellertid tillbaka efter uppehållet, och sommarens speltorka (på nya lanseringar) börjar äntligen ta slut. Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance är ett exempel på detta, actionrollspelet som blandar både Disney och Final Fantasy släpptes den 20 juli till Nintendo 3DS, och även det intressanta Theatrhythm Final Fantasy som är en fusion av roll-och rytmiskt musikspel.

I augusti får vi även njuta av konsolversionerna av Risen 2: Dark Waters (PC-versionen är släppt sedan länge), Sleeping Dogs, New Super Mario Bros. 2, Darksiders II och månadens absolut hetaste spel enligt undertecknad är Tales of Graces F som släpps den 31 augusti.

Den kommande månaden ser med andra ord riktigt intressant ut. Är det några titlar ni ser fram emot riktigt mycket i augusti?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s