Toki Tori 2 försenas – släpps nästa år

Toki Tori 2 skulle ha släppts via E-Shop till Wii U den 20 december i år, men nu meddelar Two Tribes att de behöver finslipa titeln lite till. Istället ska plattformsspelet släppas ”tidigt nästa år”, och även om det känns aningen bittert, tackar vi för att istället få ett mer genomarbetat spel.

toki_tori_2

Själv tycker jag att Toki Tori 2 ser barnsligt intressant ut, även om jag aldrig spelat föregångaren som har sitt ursprung på Gameboy Color. I trailern – som ni kan se under nästa stycke – ser vi intressanta lösningar till att möta fienderna inlindat i ett sockersött yttre. Möjligheten att skapa banor för tankarna till Little Big Planet, samtidig som det ser betydligt lättare ut att skapa något via Gamepaden, vilket vi också kan spela på om tv-apparaten används till annat, eller är avstängd av någon anledning.

Jag funderar även på att testa den omgjorda versionen av originalet till Wii (via Wiiware) eller Nintendo 3DS (via E-Shop) medan jag väntar på uppföljaren. Någon som har spelat Toki Tori, och vad tycker du i så fall om det?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s