Spelsamling: Hotaru No Nikki & Demon Gaze till PS Vita

Hotaru No Nikki släpptes i oerhört få exemplar till Playstation Vita. Först blev det klart att en fysisk utgåva skulle komma att släppas av Nippon Ichis spel, och sedan sades det att det charmiga pusselspelet endast skulle släppas digitalt. Tillslut släpptes Hotaru No Nikki emellertid även i fysisk form, men i en extremt limiterad utgåva – där inte ens alla som förbokade spelet fick tag i det.

Detta gör att Hotaru No Nikki antagligen blir PS Vitas heliga graal om några år, och redan nu säljs spelet för runt 1000 kronor på auktionssajterna. Jag kunde emellertid inte hålla mig från ett köp, i synnerhet då priset med största sannolikhet kommer att stiga markant med tiden, och att jag fokuserar på min PS Vita-samling för tillfället.

Jag har hört blandad kritik kring Demon Gaze, där vissa älskar rollspelet, medan andra tycker att det tagit med sig för många av de irritationsmoment som tidiga rollspel led av. Jag fastnade emellertid för den limiterade utgåvan, som kostar drygt 700 kronor inklusive frakt från exempelvis VGP (en kanadensisk spelshop som håller nere fraktpriserna genom att skicka från lager inom Europa.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s